Fieby'z Catering Enterprise


Fieby'z (Alfifi and Ruby) focus on the taste of their food makes this the caterer to go to for your wedding function. Food is indeed a big part of Malaysian wedding. The unique, delicious and hygienically prepared food will give you the peace of mind. You can count on the experienced chefs (worked in hotels before) to arrange your ideal fare. The price is also cheap for the quality you get. Things can be discussed, as they are very flexible. 


food buffet
Tasty meat - tender and spicy
tomatoes on the side
cream puff looks good
for the sweet tooth
Dessert table
wedding package
Set menu
condiments egg beans taugeh
Side dishes
cream sauce mushroom
Pasta


REVIEWS
http://www.nadiafarahida.com/2014/01/katering-paling-murah-dan-sedap-di.html
Jan 2014
Katering paling murah dan sedap di Kuala Lumpur dan Selangor. aku sangatttt merekemen korang untuk test power masakan dorang, abang fifi dan ruby. Chef 5 star hotel ni. harga korang jangan risauuuu. aku rasa paling murah kottt setakat aku dekat kl ni berbanding dengan kualiti dia.
setahu aku, dorang takde limit minimum untuk berapa orang makan takde. semua boleh discuss. call je tanya dan bincang. dorang sikittt pon tak cerewet selama aku kenal. dengan abg fifi dan ruby ni kaw tepon je, dorang semua bolehhhhhh tak kesah berapa-berapa. selain dari kerja sepenuh masa sebagai chef di Hotel Hilton, dorang dah selalu jugak masak untuk catering majlis kawen, majlis open house, majlis anak yatim segala ni. jangan lupaaaa mention nama nadia tauuuu, nanti insyaAllah dorang bagi diskaun :) time kitorang kawen dulu, abg fifi ni la masakkan hidangan pengantin kitorang. nampakkkkkk, betapa jauhnyaaa import chef dari kl ke terengganu semata-mata nak dia masak. aku tak rekemen babee kalau tak sedapppp percayaaa.
 puji kot bos aku pun cakap sedap
air kuih sedap, daging lembut


Fieby'z Catering Enterprise

mohd alfifi bin abd ghani

FB Page: https://www.facebook.com/FybiezCateringEnterprise
Add: No. 1B Jalan 57A, Selayang Baru 8100 Batu Caves Selangor
Tel:
Mohd Alfifi (012-256 5299/ 011-143 6265)
Rabiatul Adaiyah (017-399 6985)
Email: fiebyzcatering@gmail.com


No comments:

Post a Comment

Please share your experience. It will save BTBs time and effort finding their perfect vendor, also keep them from repeating the same mistakes. Select "Name/URL", enter your name or nickname (If you don't have any of the accounts listed).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...