9Kedondong Ampang | Extremely Attractive Wedding Package

9Kedondong offers an extremely attractive wedding package which includes a home stay at their exclusive bungalow, makeup, photography, bridal attire for both the bride and groom, pelamin, decorations, marquee, food, etc. It is one of a kind and very generous. 

There are many bungalow units around that exclusive area in Ampang where 9Kedondong is located. Inside this white house, there is a big hall, the bridal suite and 2 other bedrooms, a spacious yard for you to set up tents for the wedding feast. The walkway is beautifully decorated in green lawn style and very clean. The concept of the main event space is simple and nice, mainly white, drapes on the ceiling and surrounding the event marquee. With the table/ chair arrangements and setting, it does look like an English garden wedding. Nonetheless you can discuss with the person in charge regarding your wedding theme and requirements if some customization can be made. 


http://www.anna-rina.com/2016/05/15/mahmood-koja | May 2016






Other photos:
The garden walkway

The tent at the back

The tent in front

Decorations, pelamin, bridal attire, bridal suite and night stay at the house are included in the package. how fabulous!

The lighted canopy for night event

Buffet



REVIEWS
https://www.facebook.com/Syimanis/posts/10211773311276651:0
Oct 2016
Memang best lah pakej yg ditawarkan 9Kedondong ni utk majlis perkahwinan.. bakal pengantin cuci kaki je majlis resepsi... sepupu saya yang buat majlis kat sini nampak tak stress sebab semua diuruskan oleh 9Kedondong..daripada imam majlis akad nikah, makanan, minuman, mekap pengantin, hiasan pelamin, kek, menu meja pengantin dan paling best bole menginap di banglo yg pernah digunakan sebagai kedutaan negara luar tu... kami sebagai tetamu pon enjoy sbb lepas makan bole rileks2 dlm rumah banglo yg berhawa dingin...anak2 pon tak stress smp meragam...
https://surayasulatin.blogspot.my/2016/08/wedding-package-terhebat-di-9-kedondong.html
Aug 2016
Situ semua bungalow lot, so nampak dia punya exclusive. I pon sempat la tinjau sekeliling rumah. Ada bilik, toilet, a big hall, laman luas and khemah yang dekat belakang tu pon cantik. Walkway cantik, bersih sangat. I jatuh cinta! Memang complete package siap SEMUA. Bukan makan je tapi semua la termasuk rumah, pelamin, hiasan, fotografi, Penyelaras Majlis, RELA, selawat, kompang, DJ, karaoke dan macam-macam lagi. Make up dah la lawa-lawa, pelamin pun alahaaaai meleleh air liur I tengok. Memang senang kerja kalau buat dekat sini. Bayar je ikut package mana nak, ada orang yang akan setelkan, lepas habis majlis tak payah dah fikir nak kemas rumah ke apa. 9 Kedondong pandangan dari depan. Cantik, bersih dan luas! Untuk satu rumah boleh letak khemah depan and belakang and muat up to 1,000 pax.


9Kedondong Ampang


FB Page: https://www.facebook.com/pg/9Kedondong
Add: No 9, Jalan Kedondong, 55000 Ampang, Kuala Lumpur
Tel: Tel : 03-42568311 / 03-42655039 / +6016-8868311 (whatsapp)/ +6017-2250705 (En. Haziq)
Fax : 03-42528264
Email: 9kedondong@gmail.com

Wedding Packages 2016: from RM40/ pax. The package includes the House (3 bedrooms), 3 block marquee tent, Pelamin, Baju bersanding, accessories, makeup, bridal bouquet, set renjis, payung (umbrella), kipas (fan), decoration, sound system, photography, Event coordinator and assistant, RELA and food as below:

Capacity: 300+ pax (for the back tent)

Map:


No comments:

Post a Comment

Please share your experience. It will save BTBs time and effort finding their perfect vendor, also keep them from repeating the same mistakes. Select "Name/URL", enter your name or nickname (If you don't have any of the accounts listed).