• best makeup artist Malaysia
  • Best Destination Photographer
  • best makeup artist Malaysia

Abim Hassan | Kota Damansara

Abim Hassan’s design is simple and gorgeous. Bride fell in love with his creation the moment she saw the pictures on Instagram. Priced at a very reasonable range for made to measure wedding dresses with customized design, material and detailing such as ornaments, beads, Abim Hassan could give the more high end boutiques a run for their money. 

Satisfied over all but one of the beads which was glued onto the dress came off

http://faridaredbellas.blogspot.my/2015/05/24-april-2015-solemnization-day.html | May 2015

The bride loves the dress

REVIEWS
http://mykamila.blogspot.my/2016/04/wedding-review-baju-nikah-perempuan.html
Apr 2016
Finally aku decide buat baju nikah dengan ABIM HASSAN.. Die ni muda lagi..Harga die mengikut kriteria aku..
Full pakej je senang..Kitaorang memang malas nak cari kain atau nak cari benda-benda lain tu..Butik die dekat Kota Damansara, dekat area kedai gadget kedai Ustaz.. Keseluruhannya aku puas hati je dengan baju nikah aku ni dengan apa aku bayar.. ada batu dekat veil yang tanggal..Tak tau la sebab rushing ke die ada guna batu yang pakai gam je..Dekat sini aku agak kurang puas hati la..

http://mykamila.blogspot.my/2015/11/survey-baju-nikah-part-2.html
Nov 2015
Ni harga workmanship (upah) sahaja..Kalau termasuk material, lelaki start dari rm390..Untuk perempuan nikah rm890 dan keatas..rm890 tu termasuk veil dan basic design..Termasuk lace manik semua..

http://faridaredbellas.blogspot.my/2015/05/24-april-2015-solemnization-day.html
May 2015
Dress nikah pulak aku tempah pada Abim Hassan. Cantik sangat kene dengan citarasa simple aku.

http://faridaredbellas.blogspot.my/2015/03/52-days-until-my-wedding.html
Mar 2015
Tengok Instagram dia terus jatuh cinta tengok baju-baju design dia. Terus Whatsapp & buat appoinment. Seronok pegi butik dia sebab rambang mata tengok dress cantik-cantik. Selesai perbincangan dengan bayar duit deposit & ambil ukuran badan.

Abim Hassan

Instagram: https://www.instagram.com/abimhassan89/
Add: 29-3-1, Jalan Teknologi 3/6E, Taman Sains Selangor 1, Seksyen 3, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Tel: 018-225 8955

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment

    MAKEUP ARTIST

    Princess bridal makeup artist Malaysia

    best bridal makeup artist

    bridal makeup artist Malaysia

    WEDDING PHOTOGRAPHER

    consistent wedding photographer

    WEDDING LIVE BAND





    recommended wedding live band Malaysia

    recommended wedding live band Malaysia